Post Street & Rehill Parking Garage

Client Somerset Medical Center in

× Back To Projects
× Back Home

Somerset Medical Center
Kenneth Bateman, Acting President

BLM Architects P.C.
Tracy Schnyer, Principal

Post Street Garage
Timothy Haahs & Associates

Rehill Garage Expansion
Walker Parking Consultants

Construction Cost:
$8,890,000 (Post Street Garage)
$3,960,000 (Rehill Garage Expansion)

596 cars (Post Street Garage )
220 cars (Rehill Garage Expansion )

Date of Completion:

This project includes the new five-level, 596 car Post Street parking garage, which is a precast concrete structure with a rooftop helipad, and two additional levels for 220 cars atop the existing Rehill parking deck. The Post Street garage is constructed with an environment-friendly storm water collection system, which includes an oil separator that collects oil and other automotive fluids to prevent flow into the borough’s storm water collection system.

The ground level of the Post Street garage is reserved for patients in the new Emergency Department. The basement and upper levels are for employee parking, to add to the space available in the Rehill Avenue parking deck for additional patients and visitors.

Comments are closed.